Ludzie Online: Kobiety (0),  Mężczyźni (0), Goście (530)

Sylwester w Klubie Pokład

Kiedy:2013-12-31 20:00
 
Sylwester w Klubie Pokład

Przywitaj Nowy Rok w Klubie Pokład i wygraj rejs do Szwecji! Sylwester to wyjątkowa Noc, dlatego warto tego wieczoru bawić się z Nami. Przygotowaliśmy dla Państwa wiele atrakcji i specjalne Menu. Podczas wieczoru o oprawę muzyczną i dobre nastroje na parkiecie zadba Dj Mitch, około 23:00 odbędzie się losowanie rejsu Stena Line, a o północy zaprosimy Państwa na Pokaz Fajerwerków. Dodatkową atrakcją wieczoru będzie Kulinarne Show przygotowane przez naszego Szefa Kuchni Krzysztofa Jesiołowskiego. Menu sylwestrowe: Zakąski (podane w formie bufetu szwedzkiego): -tatar z czerwonego śledzia na razowcu z domową śmietaną -pieczony łosoś w auszpiku z jajkiem przepiórczym -placuszki krabowe z sosem koktajlowym -pieczony z schab z figami marynowany w białym winie -roladka drobiowa z pieczarkami -pikantny zawijaniec węgierki z karkówki -morele w otulinie chrupiącego boczku -wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym -pieczone podudzie z korniszonem w maladze -pieczone pierożki z farszem jarskim -roladka z naleśnika z pastą z szparagów i sera feta Sałatki (podane w formie bufetu szwedzkiego) -sałatka z kurczakiem i chrupiącymi warzywami w towarzystwie melona kantalupa -sałatka ravioli z szynką i marynowanym pomidorem w bazylii Zupa (podawana na powitanie Gości) -rosół z makaronem własnego wyrobu Dania główne (podane w bemarach, na bufecie szwedzkim) -polędwiczka wieprzowa z runem leśnym w otulinie chrupiącego boczku -łosoś pieczony z warzywami w papilotach Bufet będą uzupełniać chrupiące ziemniaczki okraszone nutką ziół oraz bukiet sałat z kiełkami słonecznika zroszonymi sosem winegret Bufet gorący (od godziny 01:00) Kulinarne show: Pieczony prosiak w całości (około godziny 01:00) -staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami (serwowany na życzenie Gości po godzinie 02:00) Deser (podany w formie bufetu szwedzkiego): -wybór smakowitych wypieków własnego wyrobu Alkohole i Napoje na parę: po lampce wina na przywitanie 0,7l wódki czystej 2l napoi bezalkoholowych po lampce szampana o północy kawa i herbata bez ograniczeń na bufecie szwedzkim Propozycja wymiany butelki wódki 0,7l na: (przed nocą sylwestrową do dnia 27.12): butelka 0,75l wina Terre Di Chieti Malvasia/ Sangiovese lub Rosso/Bianco del borgo- bez dopłaty butelkę 0,5l kolorowej wódki (Żubrówka, Żołądkowa, Soplica, Lubelska)- bez dopłaty butelka 0,7l whisky Grant 's- dopłata 80zł butelka 0,7l whisky Ballantine 's- dopłata 100zł butelka 0,7l Ginu- dopłata 100zł butelka 0,7l Tequila- dopłata 120zł Cena 230 pln/osoba Zapraszamy do kontaktu: Dorota Richert tel.: 500 118 897 e-mail: dorota@poklad.pl

Kto był na tej imprezie (1)

Kliknij tutaj, aby zobaczyć profil poklad

poklad

Gdynia
 
Ddoaj zdjęcie

Galeria zdjęć

Brak zdjęć

Komentarze

dodaj komentarz
© 2011 SobotniaNoc.pl

SZUKAJ MUZY: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0-9
Facebook

Ta strona używa Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę plików cookies.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.